Jobba hos ÖstSmå

Bli en av oss

ÖstSmå är en schysst arbetsplats där vi lyssnar på varandra och samarbetar. Gemenskapen gör att vi har en positiv attityd och bra arbetsglädje ger bra serviceglädje.

GEMENSKAP - GLÄDJE - SAMARBETE

Bli chaufför hos oss

ÖstSmå Bud & Taxi är ett starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar.


Att jobba hos ÖstSmå är att du kommer i kontakt med många olika människor och det ställer naturligtvis krav på att du kan kommunicera med våra kunder, är serviceinriktad och lyhörd.

Alla som ska jobba som taxiförare måste ha en taxiförarlegitimation (TFL). Det är Transportstyrelsen som utfärdar den och det fungerar ungefär som när du tar körkort. Läs och ansök om TFL på Transportstyrelsens hemsida.

Om du redan har en taxiförarlegitimation kan du redan nu skicka din ansökan till oss.

Bli åkare hos oss

Bli en del av ÖstSmå Taxi. Jobba hos ÖstSmå.

Hos oss får du möjlighet att påverka, vi ser din delaktighet som självklar. Vi vänder oss till dig som tillsammans med oss vill ta ansvar för ÖstSmå Bud & Taxi framtid.

Du måste ha vad som krävs för att driva ett företag på ett framgångsrikt och seriöst sätt, med ansvar för bland annat personal och ekonomi samt ha förståelse att taxiföraryrket är ett utpräglat serviceyrke.


Är du en tex en friåkare eller taxichaufför idag men vill ta trafiktillstånd och ansluta dig till Jönköpings lokala taxibolag?

Vi söker taxiåkare som vill ansluta sig till ÖstSmå beställningscentral.


Vill du ansluta dig till oss , vänligen skicka ett mail till oss så att vi kan boka ett personligt möte med dig.

Bli samarbetspartner med oss

ÖstSmå Bud & Taxi älskar samarbeten.


Har ditt företag behov av samarbete ?

Hör av dig till oss, vi lyssnar på alla förslag och tar ställning till om vi kan hjälpa till.

Ansök till oss

 
 
 
 
Ansök bli chaufför
Ansök bli åkare
 
 
unsplash